Studio

De fotostudio, uitsluitend op afspraak!

Als vakfotograaf beschikken wij uiteraard over een zeer professionele studio. Deze studio leent zich uitstekend voor het maken van kwalitatief hoogwaardige foto’s in ieder gewenste stijl. U kunt hierbij denken aan reclame- en product fotografie, zakelijke portretten, zwangerschap shoots maar natuurlijk ook foto’s van artiesten, uzelf of uw kinderen en familie(leden), ook uw huisdier is welkom.

Naast het maken van professionele foto’s leent de studio zich ook voor een goed gesprek. Zo kunt u hier in alle rust overleggen wat de mogelijkheden zijn en ons duidelijk aangeven wat u juist wel of niet wilt. In onze studio hebben we ruimte voor maximaal 10 personen. Voor vragen over onze prijzen en diverse fotosessies kunt u het onderstaande formulier invullen.

Natuurlijk kunt u bij ons een waardebon laten maken om cadeau te geven.

Voorbeeld: familie/gezin fotosessie.

Op afspraak maken wij in onze studio een fotosessie. Een veel gekozen fotosessie duurt ongeveer 50 minuten en in die tijd kunt u desgewenst tussendoor van outfit wisselen in onze kleedkamer. Koffie en thee staan altijd klaar! Van alle gemaakte foto’s krijgt u een week later een bestel link waarop alle foto’s in het klein met Copyright staan, en ook wat bewerkte voorbeelden. Daarvan kunt u zelf bij ons de leukste foto’s bestellen.

Prijs:

Er is al een mini fotosessie van 30 minuten

De foto opnamen kosten tot b.v. 3 personen, incl. een nabestel link € 140,- inclusief 21% BTW. Voor de prijzen van hoge kwaliteit foto-afdrukken, canvassen, glasplaten, aluminium, hout enz. bieden wij u ook de mogelijkheid om de hele fotosessie rechten-vrij af te kopen!

Voor meer informatie vult u het onderstaande formulier in. De prijslijsten ontvangt u dan van ons per email.

Fotostudio Fabro. studio collage
Samenwerking met Faustino.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Neem contact met mij op via:

Reacties zijn gesloten.