Bruidsreportage

Voor de mooiste bruidsreportages moet u bij Fotostudio Fabro zijn!

Met meer dan 1000 bruidsreportages op onze naam kun je wel stellen dat je bij een hele ervaren fotograaf terecht komt! Trouwen is heel bijzonder dus wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk de foto’s van jullie “mooiste dag“ zijn.

Door een beroepsfotograaf te kiezen weet je zeker dat je het mooiste professionele resultaat krijgt. Wij weten precies wat er op zo’n dag gebeurt en wat de mooiste en beste plekjes van een locatie zijn. Niets is te gek voor ons en alle stijlen van artistiek, gek tot romantisch, journalistenstijl, onopvallend of als jullie graag aanwijzingen krijgen met regie. Alles kan maar uiteindelijk moet de bruidsreportage vooral JULLIE stijl uitstralen.

Op afspraak komen jullie naar onze studio voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij jullie wensen, bekijk je onze trouwalbums en foto’s op het scherm. Wij laten jullie alle mogelijkheden zien op het gebied van de bruidsreportages die wij te bieden hebben. Zoals foto’s voor de ouders ingelijst en wel op de dag zelf. Bedankkaarten, handtekening lijsten met passe-partout en foto, mini albums enz. Ook showen wij de “verschillende soorten” bruidsreportages van traditioneel, klassiek, grappig en heel modern. Alle foto’s op USB of een compilatie in een luxe digitaal boek of een tastbaar foto album. Wij hebben wel 20 verschillende soorten!

De prijs van een bruidsreportage

Dat hangt erg af van jullie wensen vandaar dat we tijdens de afspraak een offerte op maat maken. Een indicatie/voorbeeld wat héél veel bruidsparen nemen: voor een bruiloft waarbij de fotograaf er tot zo’n 9 uur bij aanwezig is. Incl. een luxe digitaal fotoboek afgedrukt in 31×43cm met 40 pagina’s met luxe fotokaft incl. bewerkingen kost € 1990.- inclusief BTW. Maar alles is mogelijk en wij hebben heel veel verschillende pakketten. En…bij ons krijg je alle gemaakte foto’s er bij! Op hoge resolutie zonder onze naam er door! Er is al een minireportage voor € 495,- inclusief BTW.

Voor meer informatie graag het onderstaande formulier invullen. Als je aangeeft dat het een bruidsreportage betreft dan sturen we je onze trouwfolder.

Wij staan als mede organisator al jaren op het XL weddingevent in Tilburg!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Neem contact met mij op via:

Reacties zijn gesloten.